O blogu i autoru

0000955442_s_0_t3uifo.jpgZovem se Ivan Lazić. Profesor sam srpske književnosti i jezika. U srednjoj školi sam radio sedam godina. U osnovnoj školi radim duže od pet godina. Ovo vreme je sasvim dovoljno za kvalitetno i svrsishodno radno, ali i životno iskustvo. Mislim, naravno, na sadržajno ispunjeno vreme, na pametno korišteno i na taj način ušteđeno vreme, sačuvano od beskorisnih časova i egzistencijalnog vakuuma koji čoveka tera da se bavi čime god. Ovaj blog kojem sam dao naziv Rečima o rečima je nastavnički blog. Namenjen je nastavi srpskog jezika i književnosti u školi u kojoj sam zaposlen, učenicima sa kojima radim, ali i njihovim roditeljima.Vreme i uzajamne potrebe će ukazati na „asortiman “ svih sadržaja kojima ćemo se na ovom, svojevrsnom, web-dnevniku baviti. Prvenstveno : tema će biti srpski jezik, njegova pravila, književnost, nastava, literarni radovi učenika, video snimci, radionice za interaktivni rad, kreativni kutak na kojem će mesto naći sve što je učeničkih ruku delo. Prosto – širimo pogled na svet, na obrazovanje, na formiranje ličnosti, otvaramo vidike ka drugačijim i modernijim vidovima učenja. Dobrodošli su moji učenici, njihovi roditelji i zainteresovane kolege. Nadam se da ćemo ovde korisno provoditi izvestan deo svog vremena. Srdačan pozdrav svima!!!

Ivan Lazić

3 odgovora na “O blogu i autoru

 1. Povratni ping: O blogu i autoru | Rečima o rečima

 2. Poštovani,

  Obraćam Vam se u ime SuperŠkole, internet učionice za lepše i bolje učenje namenjene roditeljima i đacima 5-8. razreda.

  Ukratko, osnovni sadržaj SuperŠkole su video lekcije, a pored njih, đacima pomažu testovi za proveru znanja, postupno rešeni zadaci, komunikacija sa našim nastavnicima, druge interaktivne funkcionalnosti, itd. SuperŠkole je komercijalan projekat, zasnovan na pristupačnoj pretplati. Više o našem projektu na http://www.superskola.rs.

  SuperŠkola bi u cilju svoje promocije želela da se uveže sa većinom sajtova okrenutih edukaciji i đacima.

  Postoje različite vrste saradnje koje možemo ostvariti – od affiliate saradnje koja podrazumeva praćenje pretplata koje su došle preko Vašeg sajta (baneri, linkovi, itd.) i deljenje zarade sa Vama, deljenja besplatnih naloga Vašim posetiocima u zamenu za opis našeg projekta i mnogo drugih.

  Za više detalja i preciznije dogovore, stojim Vam na raspolaganju!

  Hvala na utrošenom vremenu!

  Nenad Radoičić
  SuperŠkola tim
  mail: info@superskola.rs
  gsm: +381 64 640 7 222

  • Poštovani! Ovaj blog je nekomercijalan! Ako imate opis Vašeg sajta za koji biste želeli da se nađe na blogu, dostavite i ja ću ja ću ga podeliti s linkom ka Vašem sajtu bez učešća u zaradi. Pozdrav!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s